RIMG1663

Onze kamers

en tarieven

Kamer 1

 

Prijs voor 1 persoon € 57,-

Prijs voor 2 personen € 84,-

Voor een overnachting van een nacht geldt een toeslag van €10,00.

In de weekenden zijn de prijzen voor 1 persooon gelijk aan 2 personen.

 

Er wordt een borg van € 10 voor de sleutel gevraagd.

 

Huisdieren mogen na overleg meekomen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Ze mogen niet alleen op de kamer achtergelaten worden. Om rekening te houden met eventuele allergieën van andere gasten mogen alleen op kamer 1 huisdieren meegenomen worden.

Kamer 2

 

Prijs voor 1 persoon € 47,- 

Prijs voor 2 personen € 69,-

Reserveren

Vooraf wordt een aanbetaling gevraagd van de helft van het totaal bedrag.

Annuleren

Een week voor komst; De helft van het bedrag wordt in rekening gebracht. Hierna wordt het volle bedrag in rekening gebracht, met uitzondering van reserveringen tijdens de Andre Rieu periode. Deze kunnen niet geannuleerd worden. Worden kamers alsnog gebruikt door andere gasten, krijgt u de het bedrag voor die dag(en) volledig terug.

KEEP

IN TOUCH

Mergelweg 79

6212 XB Maastricht

+31 6 52307474

Email: jef.braun@versatel.nl

OUR ADDRESS
CONTACT US
 
 
 

B&B St. Pietershofke ligt tegen de St. Pietersberg aan, recht onder het bekende Fort St. Pieter. Ongeveer 15 minuten lopen van het centrum van Maastricht. Het is een prachtig natuurgebied met mooie uitzichten. En natuurlijk zijn er de bekende grotten te vinden. Dit is een uitgebreid gangenstelsel dat uitgehouwen is in de mergel. Dit onderaardse labyrint telt maar liefst 20.000 gangen, waarvan een deel toegankelijk is voor het publiek.

Welkom op de website van B&B St. Pietershofke. Een ideaal gelegen eenvoudige Bed and Breakfast accommodatie aan de voet van de St. Pietersberg.

 

Bericht ontvangen!