top of page
RIMG1663

Welkom op de website van B&B St. Pietershofke. Een ideaal gelegen eenvoudige Bed and Breakfast accommodatie aan de voet van de St. Pietersberg.

 

Onze kamers

en tarieven

Kamer 1

 

Prijs voor 1 persoon € 92

Prijs voor 2 personen € 94,-

Voor een enkele overnachting van een nacht geldt een toeslag van €10,00.

 

Er wordt per fietsaccu €1,00 per overnachting in rekening gebracht.

Huisdieren mogen na overleg meekomen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Ze mogen niet alleen op de kamer achtergelaten worden. Om rekening te houden met eventuele allergieën van andere gasten mogen alleen op kamer 1 huisdieren meegenomen worden.

Kamer 2

 

Prijs voor 1 persoon   € 77,-

Prijs voor 2 personen € 79,-

Reserveren

Vooraf wordt een betaling gevraagd van het totaal bedrag.

Annuleren

Een week voor komst; De helft van het bedrag wordt in rekening gebracht. Hierna wordt het volle bedrag in rekening gebracht, met uitzondering van reserveringen tijdens de Andre Rieu periode. Deze kunnen niet geannuleerd worden. Worden kamers alsnog gebruikt door andere gasten, krijgt u de het bedrag voor die dag(en) volledig terug.

our_services

KEEP

IN TOUCH

Mergelweg 79

6212 XB Maastricht

+31 6 52307474

Email: stpietershofke@gmail.com

OUR ADDRESS
CONTACT US
about
contact

B&B St. Pietershofke ligt tegen de St. Pietersberg aan, recht onder het bekende Fort St. Pieter. Ongeveer 15 minuten lopen van het centrum van Maastricht. Het is een prachtig natuurgebied met mooie uitzichten. En natuurlijk zijn er de bekende grotten te vinden. Dit is een uitgebreid gangenstelsel dat uitgehouwen is in de mergel. Dit onderaardse labyrint telt maar liefst 20.000 gangen, waarvan een deel toegankelijk is voor het publiek.

Bericht ontvangen!

bottom of page